06 4272 8479

Ervaringen van cliënten

Massagetherapie gaat over voelen en ervaren zonder oordeel en ontmoeten wat er al is.
Vaak wordt in de massage voelbaar dat ons denken, weten en emoties nauw betrokken zijn bij hoe ons lichaam functioneert.  

Iedereen ervaart de massagebehandeling op haar eigen wijze. Een aantal cliënten vertellen over hun ervaringen:


"Ik ben naar Cynthia gegaan omdat ik mezelf een massage gunde. Ik sport intensief en heb een actieve baan, beide vragen veel van me mentaal en lichamelijk. Cynthia masseert rustig en met veel aandacht, het verraste me hoeveel ik hierdoor kon voelen. Ik voelde duidelijk de moeheid in mijn spieren en de ingehouden spanningen. Na verloop van tijd kon ik me overgeven aan de massage en de gevoelige plekken die werden aangeraakt. Eindelijk ervaar ik weer ruimte in mijn lijf en hoofd.
Ik kom graag nog een keer terug." 


"Mijn rug voelt weer soepel en ik kan nu weer mijn nek heel goed draaien (5 jaar pijn gehad aan de rechterkant).
Ik ben zo blij en heel dankbaar."


De massagebehandeling van Cynthia heeft me geraakt en aan het denken gezet...bewustwording.
Zelfs mijn man zei bij mijn thuiskomst "Wat ben je 'zen', dat staat je goed!"
Ik probeer wat vaker in mijn 'zen' te komen en de aandacht en aanraking van Kompassie massage helpt mij daarbij. 
~ Tamara, Hannah Huidcoach ~


Na de massagesessie was ik heerlijk ontspannen, ik voelde zelfs geen pijn meer in mijn rechterarm. Een blessure waar ik maanden voor bij de fysiotherapeut ben geweest. Het aparte was alleen wel dat mijn linkerhand nu verkrampter aanvoelde. Alsof de spanning van mijn rechterarm naar mijn linkerhand was verplaatst.  Ik merkte in de behandeling dat ik onbewust mijn armen en benen aanspan door gedachten aan alles wat ik nog wil en moet doen. Dit doe ik dan ook in het dagelijks leven!
Ik ging naar huis met het inzicht dat ik het liefst alles zelf in de hand wil houden én altijd voor iedereen wil klaarstaan als er iets opgelost moet worden. Misschien dat daar dan de vermoeidheid vandaan komt die ik in mijn benen voel. 
~ Femke, trainer en coach ~


"Cynthia brengt als masseur positieve energie en geeft rust. Ik was vooraf wel wat gespannen over wat zo'n 'holistische massage' nou echt zou inhouden. Maar het is niet meer en niet minder dan een hele fijne massage, met een heel laag tempo. En met een masseur die goed intunet op wat je op dat moment nodig hebt. Door het lage tempo kom je echt tot rust en kom je beter in contact met je lichaam. Dit klinkt misschien nog wat 'ver-van-je-bed', dus je moet het gewoon ervaren! Een diepe ontspanning is het gevolg, die de dagen erna nog doorwerkt in bijvoorbeeld een goede nachtrust."
~ Tessa, Amsterdam ~


De massages van Cynthia ervaar ik als heel fijn en ontspannen; als een cadeautje voor je lichaam. Naar aanleiding van een bericht in haar nieuwsbrief heb ik een '"Holistic Pulsing massage" geboekt. Dat was ook heel erg fijn. Cynthia raakt je maar een klein beetje aan. Je beweegt vooral vanuit jezelf, echt een bijzondere ervaring. En wat ook heel erg lekker was is dat ik een deel van de massage lekker op mijn rug hebt gelegen. Wel zo ontspannen, gezien mijn beginnende zwangere buikje. Ik vind het een ontdekking. Een Holistic Pulsing sessie is een ontspannen massage, maar dan toch net een beetje anders en je houdt gewoon je kleding aan.
~ Angela, Oegstgeest ~


 

 

 

Meer weten of afspraak maken?

06 4272 8479