06 4272 8479

Laat je inspireren

Met enige regelmaat schrijf ik over de dingen in het leven die raakvlakken hebben met massage en bewustwording. Ervaringen uit de praktijk die jou mogelijk ook inspireren. Soms zijn het verhalen over wat ik mee maak en waarvan ik denk dat het jou ook kan helpen.

Veel leesplezier!

Punt gezet achter Facebookrelatie

'Een beetje vreemd maar wel heel fijn: Gestopt met Facebook’


Bosbad goed voor je gezondheid

Bosbaden. In Nederland een relatief nieuw begrip overgewaaid uit Japan. Van een paar uur tot een dagdeel (of langer) in het bos doorbrengen zonder al te veel te doen, behalve je zintuigen de kost geven. Daar gaat het over bij bosbaden.

bosbaden


Haast je langzaam

Over de symboliek van de schildpad en hoe dit dier mij steeds weer herinnert dat het niet gaat om snelheid maar om aandacht.

haast je langzaam blog


In de tussentijd...

Soms gaat de tijd snel, andere momenten juist tergend langzaam. Hoe kan dat nou? Ik liet me verbazen en inspireren met een reis door het fenomeen tijd in het museum in Wassenaar.

tussentijd


Uitbreiding met mindfulness: Ruimte voor Compassie

Een nieuwe naam en een logo waar alles in zit: Ruimte voor Compassie voor mindfulness in Reeuwijk.

Mindfulness in Reeuwijk


Mindful tekenen - een variatie op mindfulness meditaties

Mindfulness is een manier om uit de drukte van de dag te stappen. Je kunt het op allerlei manieren doen. Tekenen is zo'n vorm. Deze blog gaat over tekenen als vorm van mindfulness beoefening en uit je comfortzone stappen met een verrassend resultaat.

Tekening reiger


Meer weten of afspraak maken?

06 4272 8479